Meri-Teijo
In English

Kalamiehen paratiisi ympäri vuoden

Meri-Teijolle kannattaa suunnistaa myös kalastuksen merkeissä. Hyviä kalavesiä ja oivallisia ottipaikkoja löytyy niin alueen pikkujärviltä kuin edessä avautuvalta, hyvänä haukivetenä tunnetulta merialueelta. Sallittuja pyydyksiä ovat viehevälineet, perhot, mato-onki ja pilkki. 

Matildanjärven virkistyskalastusalueella koukkuun saattaa iskeä niin taimen, puronieriä kuin säännöllisten istutusten ansiosta yleiseksi saaliskalaksi kohonnut kirjolohi. Tarvittavat luvat saa kansallispuiston luontokeskuksesta, josta voi vuokrata myös veneitä ja kanootteja kalavesillä liikkumiseen. Alueella on kalastusmahdollisuus myös pyörätuolilla liikkuville.

Kansallispuiston muissa järvissä ja merellä voi onkia ja pilkkiä jokamiehen oikeudella. Viehekalastukseen tarvitaan asianmukaiset luvat eli läänikohtainen viehekalastuslupa sekä valtion kalastuksenhoitomaksun suorittaminen.

Hamarijärvi on Teijon isoin järvi ja se on valtion kalastusaluetta. Voit vuokrata veneen Kirjakkalan Ruukkikylästä. Järvessä on isoja haukia, ahvenia ja ankeriaita.

Lohenrengas

Lohenrengas sijaitsee rauhallisella ja kauniilla metsäalueella Huhdanmäen kupeessa, Mutaisten kylässä, Salon kaupungissa. Alueella on kolme monipuolista, lohikaloille rakennettua luonnonmukaista järveä.
Lohenrenkaan kalojen ruokavalioon kuuluu erittäin runsas hyönteis-ja vesieliöstö.
Järvissä on kirjolohta, taimenta ja siikaa.
Myös Meri-Teijon ja Mathildedalin palvelut ovat lähellä.

Lohenrengas
Merikulmantie 1391, 25570 Teijo
Puhelin: +358 (0)50 370 6334
Sähköposti: lohenrengas@gmail.com
Facebook: Lohenrengas

Lohenrengas_jarvi