Meri-Teijo
In English

Ruokaravintolat Mathildedal ja Teijo

Ravintola Teijo

Ravintola Teijo sijaitsee keskellä Teijon Yrityskylää aivan rannan ja kirkon läheisyydessä. Arkisin tarjoamme hand made -lounasta ja viikonloppuisin olemme avoinna tilauksesta. Palvelemme myös juhla- ja erikoispäivinä. Ravintola Teijossa on A-oikeudet. Kesäisin olemme avoinna myös viikonloppuisin, jolloin ravintola muuttuu myös illanviettopaikaksi. Meiltä saat myös laadukkaat ja yksilölliset cateringpalvelut. Voit viettää juhlaasi tiloissamme tai voimme auttaa sopivan tilan löytämisessä.


Telakkatie 25, 25570 Teijo
Puhelin: 050 592 93 01
Sähköposti: ravintola@teijonruukki.fi
www.ravintolateijo.fi

Ravintola Teijo
Matildan Marina

Tervetuloa täysin uudistettuun Mathildedalin satamaan ja siellä sijaitsevaan satapaikkaiseen ravintolaan, Mathildan Marinaan!
Maittava ja monipuolinen ruokalistamme vaihtuu vuodenaikojen mukaan. Saaristolaisbrunssi on tarjolla viikonloppuisin klo 11-15. Brunssi marssittaa ympäri vuoden lautaselle kotimaista, paikallista ja erityisruokavaliot huomioivaa syötävää. Toukokuun alusta elokuun loppuun tarjolla on buffetlounas arkisin klo 11-15.

Meillä on myös A-oikeudet ja mainio valikoima juomia. Ruokamme ovat paikallisuuden ja kotimaisuuden ylistystä. Käytämme annoksissa ainoastaan kotimaisia raaka-aineita (kalaa, lihaa, kasviksia) - mahdollisuuksien sekä saatavuuden mukaan jopa paikallisia eli joko salonseutulaisia tai varsinaissuomalaisia. Valmistamme lähes kaikki ruokavaihtoehdot gluteenittomina ja laktoosittomina.
Mathildan Marinan tyylikkäissä ja valoisissa tiloissa voit vaivattomasti järjestää tehokkaita kokouksia ja koulutuksia, tunnelmallisia saunailtoja sekä ikimuistoisia juhlia.
Tervetuloa herkullisen lähiruoan äärelle – kanssasi arjessa ja juhlassa!


Ruukinrannantie 4,
25660 Mathildedal
Puh. 02 250 2432
info@mathildanmarina.fi
http://www.mathildanmarina.fi

 satama

ilta ravintolassa

Ruukin Krouvi

Alueen monipuolisimmat menut Meri-Teijossa kävijöille tarjoavat Mathildedalin ruukissa vanhaan kivimakasiiniin rakennettu tunnelmallinen ruukkiravintola Ruukin Krouvi. Ravintola, joka täyttää vaativammankin herkkusuun toiveet.

Tunnelmallinen ruokaravintola vanhassa ruukkimakasiinissa aivan meren äärellä. Monipuolinen á la carte -lista, maittavia pizzoja sekä A-oikeudet. Aurinkoinen kesäterassi.

Ruukinrannantie 6, 25660 Mathildedal
Puhelin: (02) 735 0220, 0400 790 339
info@ruukinkrouvi.fi
www.ruukinkrouvi.fi

 

 

Ruukin-Krouvi.jpg

Kirjakkalan Ruukkikylän tilausravintola

Olemme luonnonkauniilla paikalla Hamarijärven rannalla ja Teijon retkeilyalueen reitit lähtevät pihastamme.
Tilausravintolamme on tarkoitettu ryhmille ja ruokatarjoilusta on sovittu ennakkoon asiakkaan kanssa. Juhlasalimme on vanha Insinöörintalon sali, jossa on 30 asiakaspaikkaa. Patruunatalon vanha koululuokka mahdollistaa tarjoilut 40 henkilölle.

Tiedustelut ja sijainti:
Hamarijärventie 62, 25570 Teijo
Puhelin: 044-5446114
Sähköposti: asiakaspalvelu@ruukkikyla.fi
www.ruukkikyla.fi

Tilausravintola - Kirjakkalan Ruuukkikyla