Meri-Teijo
In English

Kutsuvia kohteita herkutteluun ja irrotteluun

Ravintola Teijo

Ravintola Teijo sijaitsee keskellä Teijon Yrityskylää aivan rannan ja kirkon läheisyydessä. Arkisin tarjoamme hand made -lounasta ja viikonloppuisin olemme avoinna tilauksesta. Palvelemme myös juhla- ja erikoispäivinä. Ravintola Teijossa on A-oikeudet. Kesäisin olemme avoinna myös viikonloppuisin, jolloin ravintola muuttuu myös illanviettopaikaksi. Meiltä saat myös laadukkaat ja yksilölliset cateringpalvelut. Voit viettää juhlaasi tiloissamme tai voimme auttaa sopivan tilan löytämisessä.


Telakkatie 25, 25570 Teijo
Puhelin: 050 592 93 01
Sähköposti: ravintola@teijonruukki.fi
www.ravintolateijo.fi

Ravintola Teijo
Meri-Teijo Marina

Kesäravintola Matildan rannassa. Ravintolasta saa ruokaa, kahvia, jäätelöä, A-oikeudet, take-away. Aurinkoterassi, vierasveneilijöille suihkut käytössä. Beach Volley, veneenlaskuramppi, polttoainejakelu ja majoitus.
Ruukinrannantie,
25660 Mathildedal
Puh. 02 250 2432 tai 040-5920461
info@mathildanmarina.fi
http://www.mathildanmarina.fi

 Satama

Ruukin Krouvi

Alueen monipuolisimmat menut Meri-Teijossa kävijöille tarjoavat Mathildedalin ruukissa vanhaan kivimakasiiniin rakennettu tunnelmallinen ruukkiravintola Ruukin Krouvi. Ravintola, joka täyttää vaativammankin herkkusuun toiveet.

Tunnelmallinen ruokaravintola vanhassa ruukkimakasiinissa aivan meren äärellä. Monipuolinen á la carte -lista, maittavia pizzoja sekä A-oikeudet. Aurinkoinen kesäterassi.

Ruukinrannantie 6, 25660 Mathildedal
Puhelin: (02) 735 0220, 0400 790 339
info@ruukinkrouvi.fi
www.ruukinkrouvi.fi

 

 

Ruukin-Krouvi.jpg

Kirjakkalan Ruukkikylän tilausravintola

Olemme luonnonkauniilla paikalla Hamarijärven rannalla ja Teijon retkeilyalueen reitit lähtevät pihastamme.
Tilausravintolamme on tarkoitettu ryhmille ja ruokatarjoilusta on sovittu ennakkoon asiakkaan kanssa. Juhlasalimme on vanha Insinöörintalon sali, jossa on 30 asiakaspaikkaa. Patruunatalon vanha koululuokka mahdollistaa tarjoilut 40 henkilölle.

Tiedustelut ja sijainti:
Hamarijärventie 62, 25570 Teijo
Puhelin: 044-5446114
Sähköposti: asiakaspalvelu@ruukkikyla.fi
www.ruukkikyla.fi

Tilausravintola - Kirjakkalan Ruuukkikyla