Meri-Teijo
In English

Kahvilat

Kahvila Kyläkonttori & Puoti

Kyläkonttori on meren äärelle, ruukin vanhaan 1850 –luvun muuntajarakennukseen loihdittu viihtyisä ja värikylläinen kahvila. Se huokuu entisajan henkeä. Avarat ikkunat ja kodikas sisustus luovat välittömän ja lämpimän tunnelman.

Historialliseen muuntajarakennukseen voi istahtaa nauttimaan höyryävää pannukahvia ja uunituoretta pullaa, sekä makoisia kauden raaka-aineista valmistettuja suolaisia ja makeita kakkuja. Kyläkonttori tarjoaa viihtyisät puitteet ja maalaismaiset tarjoilut niin pienempiin kuin suurempiinkin tilaisuuksiin.

Kahvilan ohessa on pieni puoti, josta löytyvät paikallisten tuottajien hillot, hyytelöt ja mehut, sekä monenlaisia muita herkkuja kotiin ostettavaksi. Tuotevalikoima uudistuu vuodenaikojen ja juhlasesonkien mukaan.

Ruukkimatkailu Oy
info@mathildedal.fi
,
puh. 050 354 2487

Kahvila

Matildan Marina

Mathildan Marinan kahvilasta saa aina tuoreita leivonnaisia, kahvia ja jäätelöä. Päivittäistavarakaupassa on monipuolinen valikoima perustarvikkeita mökille ja veneeseen. Ravintolassa on A-oikeudet, sesongin mukaan vaihtuva ruokalista, kesällä lounasbuffet arkisin klo 11-15 ja ympäri vuoden viikonloppuisin saaristolaisbrunssi. Uutuutena lauantai-illan vegaanibuffet kesällä 2018 (30.6.-28.7.) – ryhmille myös muina aikoina tilauksesta. Kokoukset, koulutukset, juhlat ja illanvietot luontevasti meren äärellä. Tervetuloa!


Ruukinrannantie 4,
25660 Mathildedal
Puh. 02 250 2432
info@mathildanmarina.fi
http://www.mathildanmarina.fi

 satama

ilta ravintolassa

Metsähallituksen luontokeskus

Luontokeskuksen yhteydessä on pieni kahvipiste.

 

Matildanjärventie 84
25660 Mathildedal
teijo@metsa.fi
Puh. 0205 64 4700

 Retkeily

Teijon Masuuni

Taiteen ja kädentaitojen keskus ruukkikylän
sydämessä, Teijon kirkon ja
kartanon vierellä. Kahvila, taidegalleria kuukausittain vaihtuvin näyttelyin, useita taide- ja käsityömyymälöitä sekä -pajoja.

Telakkatie 17
25570 Teijo
Puh. 0404 822 224
www.teijonmasuuni.fi

 Teijon masuuni