Meri-Teijo
In English

Kahvilat

Kahvila Kyläkonttori & Puoti

Kyläkonttori on meren äärelle, ruukin vanhaan 1850 –luvun muuntajarakennukseen loihdittu viihtyisä ja värikylläinen kahvila. Se huokuu entisajan henkeä. Avarat ikkunat ja kodikas sisustus luovat välittömän ja lämpimän tunnelman.

Historialliseen muuntajarakennukseen voi istahtaa nauttimaan höyryävää pannukahvia ja uunituoretta pullaa, sekä makoisia kauden raaka-aineista valmistettuja suolaisia ja makeita kakkuja. Kyläkonttori tarjoaa viihtyisät puitteet ja maalaismaiset tarjoilut niin pienempiin kuin suurempiinkin tilaisuuksiin.

Kahvilan ohessa on pieni puoti, josta löytyvät paikallisten tuottajien hillot, hyytelöt ja mehut, sekä monenlaisia muita herkkuja kotiin ostettavaksi. Tuotevalikoima uudistuu vuodenaikojen ja juhlasesonkien mukaan.

Ruukkimatkailu Oy
info@mathildedal.fi
,
puh. 050 354 2487

Kahvila

Matildan Marina

Mathildan Marinan kahvilasta saa aina tuoreita leivonnaisia, kahvia ja jäätelöä. Päivittäistavarakaupassa on monipuolinen valikoima perustarvikkeita mökille ja veneeseen. Ravintolassa on A-oikeudet, sesongin mukaan vaihtuva ruokalista, kesällä lounasbuffet arkisin klo 11-15 ja ympäri vuoden viikonloppuisin saaristolaisbrunssi. Uutuutena lauantai-illan vegaanibuffet kesällä 2018 (30.6.-28.7.) – ryhmille myös muina aikoina tilauksesta. Kokoukset, koulutukset, juhlat ja illanvietot luontevasti meren äärellä. Tervetuloa!


Ruukinrannantie 4,
25660 Mathildedal
Puh. 02 250 2432
info@mathildanmarina.fi
http://www.mathildanmarina.fi

 satama

ilta ravintolassa

MazzuuniMazzuuni

Jazzkahvila Mazzuuni: Kahvia jazzilla – vaiko jazzia kahvilla

Mikä olisikaan ihanteellisempi ympäristö nauttia laadukkaasta musiikista, kuin historiaa haviseva Teijon ruukki- ja kartanomiljöö sekä sen sydämenä sykkivä vuonna 1908 toimintansa lopettanut masuuni. Uunirakennelma on muuten harvinainen sisätiloissa sijaitseva monumentti , jollaiseksi museovirastokin tämän komistuksen luokittelee. Ja nautinnon viimeistelee toiveesi mukaan valmistettu erikoiskahvi tai paikallisen kyläpanimon tuottama käsityöläisolut.
Nauhoitetun jazzin lisäksi pääset säännöllisesti kuulemaan myös elävää musiikkia. Järjestämme kotimaisten jazz-artistien esiintymisiä mahdollisuuksien mukaan.
Myös yritystilaisuuksien järjestäminen onnistuu aina 100 hengen ryhmiin asti. Taidegalleriatilaan saa luento- / ryhmätyöskentelyyn soveltuvat järjestelyt ja äänen- sekä kuvantoisto laitteet ovat käytettävissä.

 
Matilda-talo
p. 044-2399645
Telakkatie 17, 25570 Teijo
www.jazzkahvila.fi

Metsähallituksen luontokeskus

Luontokeskuksen yhteydessä on pieni kahvipiste.

 

Matildanjärventie 84
25660 Mathildedal
teijo@metsa.fi
Puh. 0205 64 4700

 Retkeily

Teijon Masuuni

Taiteen ja kädentaitojen keskus ruukkikylän
sydämessä, Teijon kirkon ja
kartanon vierellä. Kahvila, taidegalleria kuukausittain vaihtuvin näyttelyin, useita taide- ja käsityömyymälöitä sekä -pajoja.

Telakkatie 17
25570 Teijo
Puh. 0404 822 224
www.teijonmasuuni.fi

 Teijon masuuni